Відкрито про… епізод 1 трейлер

Show transcript

00:00:07: Що нас правді стоїть за успішною інтеграцією новій країні?

00:00:10: Ми вирішили говорити про це відкрито.

00:00:12: Про реальні виклики, про навчання, про роботу та про внутрішні зміни, які з нами відбуваються.

00:00:18: Мене звати Альіна і це подкаць проект «ФамінТегеро» від КРИТОПРО Тут ми показимо невигадані історії українок у Німеччині на дуже різних етапах їхнього професійного життя а також разом з експертками шукаємо дієв'я інструменти для розвитку Зробив собі коротко паузу налить чогось смачного Або Брина з собою в навушникі котипти зараз не прямувала.

00:01:04: Добре, тоді давай почнемо можливо з такого... Можливо великого питання, я не знаю.

00:01:10: Але коли ти сьогодні просто озираєшся на свій шлях Німеччини і можливо про якій моменти ти більше всього згадали?

00:01:18: О, є багато таких моментів, про які можна згдати.

00:01:21: І переважно, більше це такі приємні гарні моменти тут, коли ми приїхали нам дуже допомагали люди як українці, такі німці і інші Всі дуже повинні і таки емпатичні.

New comment

Your name or nickname, will be shown publicly
At least 10 characters long
By submitting your comment you agree that the content of the field "Name or nickname" will be stored and shown publicly next to your comment. Using your real name is optional.